Overzicht van semester 1 t/m 4 van de opleiding E 2007/2008.

13 december 2007

Deze pagina geeft een overzicht van de opleiding Elektrotechniek van de Academie voor Engineering/THRijswijk van De Haagse Hogeschool. Dit semesteraanbod was bedoeld voor studenten die in september 2007 aan de opleiding Elektrotechniek zijn begonnen. Klik hier als je al in september 2006 was begonnen. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Het officiële semesteraanbod kun je vinden op de portal.

De E opleiding die is gestart in het studiejaar 2007/2008 bestond uit 2 delen: de basis en de carrière. Deze pagina gaat over "de basis" van de opleiding Elektrotechniek. Onze plannen voor het carrièredeel kun je hier vinden..

Regulier.

In het reguliere studieprogramma worden de eerste 4 semesters van de opleiding in 2 jaar doorlopen.

De moduleonderdelen waaruit dit studieprogramma bestaat staan weergegeven in het onderstaande overzicht. Het eerste jaar is de propedeuse fase. De moduleonderdelen uit de propedeuse zijn geel gekleurd. Na de propedeuse fase start de hoofdfase. De moduleonderdelen uit de hoofdfase zijn groen gekleurd. Moduleonderdelen waarvan de naam met dezelfde 5 karakters beginnen vormen samen een module. Als je wilt weten uit welke moduleonderdelen een module bestaat kun je beter op in het semesteraanbod kijken. Het onderstaande overzicht is bedoeld om de samenhang tussen de verschillende modules duidelijk te maken.

Als je op een moduleonderdeel in het onderstaande plaatjes klikt dan ga je naar de BB pagina van de module waar het moduleonderdeel deel van uitmaakt. Deze links werken alleen als je ingelogged bent op BB én enrolled bent in het blok waar de module regulier gegeven wordt.

Matig versneld.

In het matig versnelde studieprogramma worden de eerste 4 semesters van de opleiding in 1¾ jaar doorlopen.

De moduleonderdelen waaruit dit studieprogramma bestaat staan weergegeven in het onderstaande overzicht. De moduleonderdelen uit de propedeuse zijn geel gekleurd. De moduleonderdelen uit de hoofdfase zijn groen gekleurd.

Versneld.

In het versnelde studieprogramma worden de eerste 4 semesters van de opleiding in 1½ jaar doorlopen.

De moduleonderdelen waaruit dit studieprogramma bestaat staan weergegeven in het onderstaande overzicht. Het versnelde programma is in eerste instantie bedoeld voor studenten met een VWO opleiding. Er wordt van uitgegaan dat de studenten die het versnelde programma doorlopen over meer voorkennis wiskunde beschikken dan de reguliere studenten. De moduleonderdelen uit de propedeuse zijn geel gekleurd. De moduleonderdelen uit de hoofdfase zijn groen gekleurd.