Overzicht van de duale opleiding Elektrotechniek vanaf 2014/2015.

6 juli 2014

Deze pagina geeft een overzicht van de opleiding Elektrotechniek van de Faculteit voor Technologie, Innovatie & Samenleving van De Haagse Hogeschool. Dit semesteraanbod is bedoeld voor studenten die in september 2014 aan de duale opleiding Elektrotechniek zijn begonnen. Klik hier als je al in september 2013 bent begonnen. Klik hier als je in september 2014 aan de voltijd opleiding Elektrotechniek bent begonnen. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Het officiële semesteraanbod kun je vinden op de portal in de Onderwijs- en Examenregeling E 2014-2015.

Een folder met daarin een compacte beschrijving van de vierjarige duale opleiding Elektrotechniek voor het studiejaar 2014-2015 vind je hier.

De E reguliere voltijd opleiding bestaat uit 2 delen: de basis en de carrière. In het duale programma wordt in de eerste twee en een half jaar de basis en de stage (als onderdeel van werkend leren) doorlopen. Deze pagina gaat over "de basis" van de duale opleiding Elektrotechniek. Het programma voor "de carrière" van de duale opleiding moet nog verder uitgewerkt worden.

De moduleonderdelen waaruit de basis van het duale studieprogramma bestaat staan weergegeven in het onderstaande overzicht. Het eerste jaar is de propedeuse fase. Na de propedeuse fase start de hoofdfase. Moduleonderdelen waarvan de naam dezelfde is vormen samen een module. De moduleonderdelen die voor de voltijd studenten in hetzelfde kwartaal worden aangeboden zijn geel gekleurd. De moduleonderdelen die voor de voltijd studenten in een ander kwartaal worden aangeboden zijn groen gekleurd.Als je wilt weten uit welke moduleonderdelen een module precies bestaat kun je beter in het semesteraanbod kijken. Het onderstaande overzicht is bedoeld om de samenhang tussen de verschillende modules duidelijk te maken.