Overzicht van de duale opleiding Elektrotechniek vanaf 2015/2016.

14 april 2015

Deze pagina geeft een overzicht van de opleiding Elektrotechniek van de Faculteit voor Technologie, Innovatie & Samenleving van De Haagse Hogeschool. Dit semesteraanbod is bedoeld voor studenten die in september 2015 aan de duale opleiding Elektrotechniek zijn begonnen. Klik hier als je al in september 2014 bent begonnen. Klik hier als je in september 2015 aan de voltijd opleiding Elektrotechniek bent begonnen. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Het officiële semesteraanbod kun je vinden op de portal in de Onderwijs- en Examenregeling E 2015-2016.

Een folder met daarin een compacte beschrijving van de vierjarige duale opleiding Elektrotechniek voor het studiejaar 2015-2016 vind je hier.

De E opleiding bestaat uit 2 delen: de basis en de carrière. In het duale programma wordt in de eerste twee en een half jaar de basis en de stage (als onderdeel van werkend leren) doorlopen.

De basis.

Hieronder kun je zien hoe de verschillende leerlijnen in de eerste twee en een half jaar van de duale opleiding Elektrotechniek zijn opgebouwd.

-De moduleonderdelen waaruit de basis van het duale studieprogramma bestaat staan weergegeven in het onderstaande overzicht. Het eerste jaar is de propedeuse fase. Na de propedeuse fase start de hoofdfase. Moduleonderdelen waarvan de naam dezelfde is vormen samen een module. De moduleonderdelen die voor de voltijd studenten in hetzelfde kwartaal worden aangeboden zijn geel gekleurd. De moduleonderdelen die voor de voltijd studenten in een ander kwartaal worden aangeboden zijn groen gekleurd. Als je wilt weten uit welke moduleonderdelen een module precies bestaat kun je beter in het semesteraanbod kijken. Het onderstaande overzicht is bedoeld om de samenhang tussen de verschillende modules duidelijk te maken.

De carrière.

Het carrière deel beslaat 3 semesters: ECK (keuze), ECM (minors) en ECA (afstuderen).

Hieronder zijn semester 6 t/m 8 schematisch weergegeven:

-